skip to Main Content

DIENSTEN

Wat is nu autopoetsen bij Autopoets Service Utrecht
We kunnen eigenlijk beter spreken van een totale reconditionering van de auto. Anders gezegd: de auto krijgt een totale schoonheidsbehandeling, zowel van binnen als van buiten. De auto wordt gewassen, gepolijst en in de was gezet. Het interieur wordt perfect gereinigd en mogelijke vlekken op de bekleding worden verwijderd. Ook wordt desgewenst het complete motorcompartiment ontvet en behandeld met een glansmiddel met vochtwerende eigenschappen.

Grondige opknapbeurt
De kofferbak heeft het tijdens de levensduur van de auto zwaar te verduren. Deze krijgt dan ook een grondige opknapbeurt. De kunststofdelen worden weer op kleur gebracht. Net als de banden van de auto. De ruiten worden natuurlijk ook behandeld. Het eindresultaat is een auto, die oogt als toen hij uit de fabriek kwam rollen. Een sieraad voor op de weg. Ook op onherstelbaar verontreinigde ziende bekleding weet Autopoets Service Utrecht dikwijls nog wonderen te verrichten.

Meer dan poetsen alleen
Wist u dat wij niet alleen auto’s poetsen maar ook verontreinigingen en kleine schades door bijzondere oorzaken wegwerken? Denkt u maar aan verfnevel en verfspatjes, metaaldeeltjes (bijvoorbeeld koperdeeltjes van de bovenleiding van treinen), of neerslag van verontreinigde lucht en industriële uitstoot. Welke zich in de loop der tijd aan de buitenkant van de auto zijn gaan hechten.

Gaat u uw auto verruilen voor een nieuwe?
Uit onafhankelijk onderzoek en eigen ervaring van Autopoets Service Utrecht is gebleken dat u de inruilwaarde van uw oude auto behoorlijk kunt verhogen. Voordat u met uw dealer over prijzen gaat onderhandelen, is het verstandig om eerst uw auto eens goed bij Autopoets Service Utrecht onder handen te laten nemen. Weggegooid geld? Nee, juist niet. Uw auto wordt gewoon meer waard. En voor de prijs hoeft u het zeker niet te laten. Dat is dus makkelijk verdiend!

CLEANINGSCHEMA

De Motor
DSC02742-S

Het vuil van de motor wordt verwijderd met behulp van een milieuvriendelijk ontvettingsmiddel en een hogedrukspuit. U heeft de keuze uit afwerking met of zonder glas.

Lederen bekleding
autopoetsutrecht 2018 (60)

De lederen bekleding wordt met een speciaal onderhoudsmiddel gereinigd dat het leder beschermt en versoepelt. Ook zittingen en hemel worden behandeld met een zuurvrije interieurreiniger. Dit middel veroorzaakt geen ongewenste geuren en veroorzaakt geen vochtplekken.

De velgen
DSC02687-S

De velgen worden grondig met een cleaner gereinigd en de wieldoppen worden behandeld met een spuitbus in geval van beschadiging. De banden worden met bandenzwart behandeld

Kunststof
DSC02799-S

De kunststof oppervlakken van het interieur kunnen met of zonder siliconen worden behandelt. Dit middel verfraait en beschermt het interieur.

De spanningen
DSC02728-S

De spanningen worden gereinigd en behandeld met een mileuvriendelijk ontvettingsmiddel

De kofferbak
DSC02730-S

De kofferbak wordt met een zuurvrije interieurreiniger behandelt die ook hier geen ongewenste geuren en vochtplekken achterlaat.

Het reservewiel
Het reservewiel

Ook het reservewiel wordt gereinigd en behandeld

Het exterieur
DSC02791-S

Het exterieur van de auto wordt waar nodig eerst licht gepolijst waarbij krassen worden verwijderd. Hierna wordt de lak behandeld en ingesmeerd met Waxoyl, deze wordt later uitgewreven zodat de auto zijn orginele glans terug krijgt.

home-1asu
home-21asu
Back To Top